Psicologia Clínica

UNITAT DE CONDUCTES ADDICTIVES

ADDICCIÓ A SUBSTÀNCIES: tens la sensació de tenir la situació molt controlada, però resulta que, per més problemes que et comporti, cada dia has de consumir. Si no, simplement et falta alguna cosa que no es pot substituir i que ha de ser aquesta. Això sí, avui i prou. I així un dia i un altre. Tabaquisme, consum de Cannabis, alcohol, cocaïna, heroïna, drogues de disseny, ... amb ajuda professional tu també pots deixar-ho. Si vols.

ADDICCIÓ COMPORTAMENTAL: Qualsevol activitat quotidiana com comprar, parlar per telèfon mòbil o connectar-se a internet pot arribar a ser  una obsessió, necessites fer-ho per sentir-te bé i estar tranquil. 
Aquests comportaments, per si mateixos, no són pas greus o dolents. El problema està en la necessitat que puguem arribar a desenvolupar i en la  freqüència en què ho fem, deixant fins i tot de banda altres obligacions o activitats: Ludopatia, Compra compulsiva, Addicció al sexe, Addicció a Internet o als videojocs, Addicció a la feina, Addicció al telèfon, Addicció afectiva, ...